Consultant

Als consultant luister ik naar jouw verhaal en ga ik na wat jij wilt bereiken. Wat wil je aanpakken en waarom? Wat is het achterliggende doel? En hoe helpt dat jou om je business performance te verbeteren? Ik kijk met een frisse blik naar jouw vraagstuk en zet jou aan het denken. Zodat ik begrijp waar jouw behoeften liggen. En zodat ik een eerlijk advies kan uitbrengen. Die aansluit bij de koers, visie en toekomst van jouw bedrijf. En die potentie heeft om jouw business performance te verbeteren.

Senior developer

Ik houd ervan om een nieuwe oplossing te ontwikkelen voor een uitdagend vraagstuk. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van snelle, stabiele maatwerk modules. Om bijvoorbeeld repeterend (hand)werk te automatiseren en daarmee tijd te besparen en de foutgevoeligheid te verlagen.

Enkele voorbeelden van opgeleverde maatwerk modules zijn:

  • Vacature zoekmachine o.b.v. Elasticsearch / Laravel / API
  • Auto zoekmachine o.b.v. Elasticsearch / Laravel / API
  • Mollie / Moneybird integratie
  • Mollie / ExactOnline integratie
  • Hosting tool voor het automatisch uitrollen van een cluster
  • Tool voor PDF tekst extractie

Solutions architect

Als Solutions Architect help ik bedrijven met het uitwerken en eventueel uitrollen van een passend cluster van servers waarmee zij hun beoogde resultaten kunnen behalen. Geen overdaad aan resources, en zeker niet te weinig. Samen met jou zoek ik naar de sweet-spot voor de beste inrichting.

Mijn specialisme ligt bij het schaalbaar inrichten van (Laravel) webapplicaties en Elasticsearch clusters. Mijn uitgangspunt is dat jouw applicatie altijd over het gewenste aantal resources beschikt.

Elasticsearch trainer

Ik verzorg interactieve hands-on Elastic trainingen. Om andere ondernemers en bedrijven inzicht te geven in de meerwaarde van Elastic. En om hen de kennis en vaardigheden bij te brengen, zodat zij zelf met Elastic aan de slag kunnen.

Mijn trainingen kenmerken zich door de combinatie van theorie en praktijk. Tijdens de training ga je direct zelfstandig aan de slag met opdrachten.

Ik verzorg de volgende trainingen:

  • Elasticsearch Fundamentals (3 dagen)
  • Elasticsearch Advanced (3 dagen)
  • Kibana (binnenkort beschikbaar)

Bovenstaande praktijkgerichte trainingen geef ik in samenwerking met Eduvision.

Elasticsearch

Elasticsearch is een systeem waarmee je slimme en stabiele zoekmachines kunt bouwen. Zodat je snel en efficiƫnt hele grote hoeveelheden data kunt doorzoeken en eenvoudig analyses op die data kunt uitvoeren. Of het nu gaat om het doorzoeken van vacatures, occasions of logbestanden. Met een maatwerk Elastic oplossing heb jij altijd real-time inzicht in je data.