Ik ben Peter Steenbergen, een enthousiaste, gedreven trainer en ontwikkelaar gespecialiseerd in Elasticsearch en Laravel. Ik zorg ervoor dat jij een zo goed en stabiel mogelijke (web)applicatie krijgt die jou ondersteunt in het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Stel je voor dat je gewoon zonder stress een nieuwe release kunt lanceren op de vrijdag? Of dat je veel repeterend handwerk kunt automatiseren? Of dat je je 's avonds niet meer druk hoeft te maken, omdat je weet dat jouw (web)applicatie draait op een zorgeloze server omgeving?

Het doel bepaalt de oplossingsrichting

Ik besteed relatief veel tijd aan het uitvragen van de klantbehoeften. De vragen 'wat iemand wil bereiken en waarom' zijn voor mij belangrijker dan de vraag 'wat iemand nodig heeft'. Mijn uitgangspunt is dat het doel de oplossingsrichting en de gewenste middelen bepaalt. Ik start daarom niet met een opdracht voordat dit duidelijk is. Zo weet ik zeker dat ik een advies geef of een oplossing neerzet die bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen.

Enthousiast, leergierig en up-to-date

Wanneer wij elkaar spreken, zal je merken dat ik met veel enthousiasme over de technieken en oplossingen spreek waarvan ik gebruik maak. Ik ben leergierig en houd mijn kennis up-to-date. Ik volg veel trainingen & cursussen en ik lees veel blog artikelen. Zo houd ik de laatste ontwikkelingen bij en blijf ik op de hoogte van nieuwe features. Op die manier zorg ik ervoor dat mijn klanten een stabiele en ook duurzame oplossing krijgen op basis van de nieuwste technologie├źn.

Behaalde certificaten

  • Elastic Certified Engineer (2018; eerste van Nederland)
  • Certified Laravel Developer (2018)
  • Google Adwords
  • Google Analytics

IJzersterke, goed leesbare code

Mijn code staat bekend als simpel te lezen en goed gedocumenteerd. Dit heeft als grote voordeel dat iedereen met mijn code kan werken. Daarnaast is mijn code stabiel en snel. Wanneer ik iets oplever dan werkt het en komt het vrijwel niet terug.

Het bugfixen van andermans code is dan ook niet aan mij besteed. Daar doe je mij echt geen plezier mee. Niet omdat ik anderen niet wil helpen. Maar omdat ik veel liever mijn tijd besteed aan het bouwen van nieuwe gave oplossingen.

Social media

Ik ben te vinden op de volgende social media kanalen: